Un kurš ēdiens tev vislabāk patīk? Ēdienkarte pēc horoskopa zīmes

Palutināt sevi, draugus vai tuvākos nav nemaz tik sarežģīti! Astroloģija ir tā, kas ikdienā palīdzēs tikt galā pat ar sīkākām problēmām.

 

Auns – cepti makaroni

Auns ievēro aktīvu dzīvesveidu – tas nozīmē, ka viņam vienmēr ir nepieciešama enerģija. Līdz ar to ideāls ēdiens ir cepti makaroni. Tas dos spēku, kas palīdzēs viegli tikt galā ar ikdienas pienākumiem.

Vērsis – kukurūzas miltu pankūkas

Vērsis zina, ko vēlas no dzīves, vienmēr plāno nākotni un pārliecinoši virzās uz priekšu. Labākā izvēle Vērsim ir kukurūzas miltu pankūkas – ideāls ēdiens brokastīs vai kā uzkoda,  ko var pagatavot ātri un vienkārši.

Dvīņi – tunča sviestmaizes

Dvīņi ir enerģiski, spēcīgas gribas, sabiedriski, laipni un maigi. Viņi ir pastāvīgi aizņemti cilvēki. Viņiem nav laika pagatavot sarežģītas maltītes, tāpēc viņiem ir svarīgi ātri un vienkārši pagatavojami ēdieni. Piemēram, garšīgas tunča sviestmaizes.

Vēzis – slinkā pica

Vēži ir emocionāli, spēj nolasīt citu cilvēku jūtas un noskaņojumu. Savā vidē viņi dzīvo harmonijā – un viņi vienmēr rūpējās par citiem. Vēži bieži vien pacienā savus draugus vai ģimeni ar kādu garšīgu ēdienu. Tāpēc ir ieteicams pagatavot kaut ko tādu, kas iepriecinās viesus. Labākais variants ir slinkā pica, kuras pagatavošana neaizņems vairāk kā 5 minūtes.

Lauva – pankūkas ar avokado un mintaja ikriem

Mērķtiecīgām un harizmātiskām Lauvām patīk būt uzmanības centrā un patikt citiem. Jāgatavo kaut kas tāds, kas piesaistīs cilvēka uzmanību un sagādās prieku. Piemēram, pankūkas ar avokado un mintaja ikriem.

Jaunava – avokado grauzdiņš

Jaunavas ir izturīgas, precīzas, uzmanīgas un apdomīgas. Viņas daudz laika pavada darbā, kas nozīmē, ka viņām ir jārūpējas par savu veselību. Brokastīs jāizmēģina grauzdiņi ar avokado, kas satur veselīgus vitamīnus un taukus.

Svari – meksikāņu tortilla ar vistu un sieru

Svari ir strādīgi, fiziski izturīgi, cenšas uzlabot savu dzīvi un viņiem ir laba humora izjūta. Viņiem patīk eksperimentēt ar garšām, tāpēc viņi neatteiktos no meksikāņu tortiljas ar vistu un sieru.

Skorpions – bulciņas ar šokolādi

Skorpioniem nepatīk atklāt savu dvēseli, taču tajā pašā laikā viņi ir lojāli, strādīgi un mīloši. Viņi ļoti mīl saldumus. Noteikti jāpamēģina pagatavot bulciņas ar šokolādi, lai palutinātu sevi un savus tuvākos.

Strēlnieks – zivs rullītis

Strēlnieki ir nemierīgi, radoši un drosmīgi. Viņiem patīk jauna pieredze un ceļošana. Jāpagatavo ēdiens, kas ir kaut kas jauns ēdienkartē, piemēram, zivs rullītis.

Mežāzis – kartupeļu pankūkas ar gaļu

Mežāži ir praktiski un ambiciozi cilvēki ar lielu atbildības sajūtu. Viņiem patīk tradicionālas garšas, tāpēc var pagatavot kādu klasisku ēdienu. Piemēram, kartupeļu pankūkas ar gaļu.

Ūdensvīrs – vista kažokā

Ūdensvīriem patīk būt uzmanības centrā un sev piesaistīt uzmanību. Jāpamēģina pagatavot kaut ko iespaidīgu, piemēram, sātīgo vistu kažokā.

Zivis – rulete ar desu un baziliku

Zivis ir gudras un ļoti simpātiskas personas, kurām patīk izmēģināt jaunas garšas un eksperimentēt ar ēdieniem. Jāsagatavo interesanta rulete ar desu un baziliku.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment